+47 69 51 78 04
Xiaomi piston 3 øretelefoner

Xiaomi piston 3 øretelefoner

 

Xiaomi piston 3 øretelefoner

Endelig var de her. Dette var noe jeg hadde gledet meg til en stund. Jeg har alltid vært glad i «duppeditter» og da spesielt ting som har med lyd og bilde å gjøre. Så det var med stor glede jeg fikk et par av disse mellom fingrene, for å teste de. Fra før hadde jeg testet MiniX sine NT-1 og MniX NT-2 hodetelefoner. Konklusjonene da var at god lyd trenger ikke koste skjorta.

Så nå var jeg spent på hva disse hadde å tilby. De så jo flotte ut «på papiret» og hadde et svært stilrent og stilig design. Og «gavepakningen»  eller oppbevaringsboksen de ble levert i var jeg også nysgjerrig på.  De hadde jo også fått flere awards for design.

Xiaomi-piston lll øreklokke

 

Så da var det egentlig bare å sette i gang og pakke de opp! Det første som slo meg var hvor utrolig liten esken var! Denne ville fint få plass i lommen. Og da ville man slippe rot med ledninger som satte seg fast eller ble til en mega floke i lommen. En annen ting jeg la merke til når jeg åpnet esken var at det faktisk fulgte med 3 stk ekstra gummipropper (4 totalt) Small, medium og large. Slik at man skulle få den størrelsen som passer akkurat i øret. Dette var intet annet en supert. Slik burde flere gjøre. Ikke noe er så irriterende som øretelefoner som faller ut av øret eller løsner når man jogger eller beveger seg på annen måte. Så riktig passform er viktig!

Xiaomi Piston 3 gavepakning

 

Gavepakningen, eller skal jeg si oppbevaringsboksen, til Xiaomi piston 3 øretelefoner var helt super! Denne var liten, praktisk og stilig. Ja jeg innrømmer det gjerne, jeg liker at den er stilig!  Da passer den sammen med selve øreklokkene og det stilige designet på de. Noe som forøvrig er svært gjennomført!

 

Xiaomi piston 3 oppbevaring

 

Xiaomi piston 3 må ikke forveksles med Xiaomi piston 3 Youth Edition. Youth Edition er enklere, rimeligere og har ikke «gull plugg» Det er ikke alle som bryr seg om sånt, men jeg liker disse bedre!

 

Xiaomi piston 3 design

 

Men for å være litt mer seriøs. Designet betyr selvfølgelig ikke stort om lyden ikke er bra. Det samme gjelder støydemping. Jeg bruker hodetelefoner eller øretelefoner ofte. Stort sett daglig når jeg går tur med hunden vår. Jeg liker å høre på høy musikk og jeg liker bass. Ikke overdreven bass, men det skal ikke låte som en blekkboks! Kontrollert og fyldig bass må det være! Og selvfølgelig ren og klar diskant og mellomtone. Og det er det her! Lyden var det ikke noe å si på. Selv ikke når jeg gikk langs en godt trafikkert vei. Jeg ble ikke forstyrret av støy fra biler og annet. Så støydempingen var også bra! Sikkert mye takket være at jeg byttet gummipropper til en størrelse som satt perfekt i mine ører. Å bytte gummipropper er gjort på et minutt. Så flere kan faktisk bruke disse, og bare bytte gummipropp før de skal bruke dem.

 

 

Xiaomi piston kontroll

 

Xiaomi piston 3 øretelefoner har også en «kontroll» på ledningen. Denne er det også en mikrofon i. Svært praktisk om noen ringer deg mens du hører på musikk, og du er koblet til mobiltelefonen. Da er det bare å snakke i vei. Når du legger på fortsetter musikken «der du slapp» Disse skal også være kompatible med Apple sin SIRI, uten at jeg har fått prøvd dette. Uansett, «kontrolleren» på ledningen er svært praktisk og lar deg styre volum. Den har også en del andre nyttige funksjoner. På min Samsung Galaxy Note 3 kan jeg også hoppe til neste sang ved å trykke på knappen i midten. Dette likte jeg veldig godt, men vet ikke om det fungerer på alle mobiltelefoner.

Når jeg tok disse med meg på en lang gåtur lånte jeg også med meg øretelefonene til datteren vår. De er av den «billige typen» som hun betalte 198 kroner for. Og jeg kunne etter 2 sekunder konstatere at det var som natt og dag. Piston 3 låter fantastisk i forhold. Når jeg hadde på meg hennes føltes det som jeg satt i en blekkboks, og at musikken jeg lyttet til ble spilt på UTSIDEN av denne blekkboksen. Det var også totalt mangel på bass. Så de tok jeg av meg etter bare noen sekunder. De låt rett og slett forferdelig i forhold.

 

Øretelefoner Piston 3

 

Om jeg skal trekke frem noe «negativt» ved disse øretelefonene så må det være at de ikke spiller høyt nok. Det samme gjelder alle andre øretelefoner jeg har testet på min Samsung Galaxy Note 3. Og det kommer nok mer at hva telefonen min vil levere. Jeg regner med dette har en sammenheng med at Samsung ikke vil bli saksøkt for at folk har blitt døve av å bruke deres produkter. Lyden er i alle fall både kontrollert og bra og gir et realistisk lydbilde. Det er bra! Og ikke misforstå, du får spilt høyt nok, men jeg skulle gjerne sett at man kunne spilt veldig høyt, ikke bare høyt.

 

piston 3 utforming

 

Utformingen på øreproppene er svært gjennomtenkt. De sitter godt, og er behagelige å ha på seg. Selv etter et par timer. Det er viktig for meg i og med at jeg stort sett er i bevegelse når jeg bruker dem. Som du sikkert har forstått allerede er jeg svært imponert over Xiaomi Piston 3. De låter bra, har god passform takket være flere størrelser på gummiproppene som fulgte med. Støyreduksjonen er bra og stenger ute de aller fleste lyder. Så jeg kan absolutt anbefale disse! Men man skal jo ikke stole blindt på det jeg skriver. Så derfor har jeg lagt ved spesifikasjoner!

 

 

 • Remote & Mic Yes
 • Color Space Gray
 • Conductor Material Enameled Copper Wire
 • Speaker Impedance 32 Ω
 • Weight 14 g
 • Cable Length 1.25 m
 • Sensitivity 98 dB
 • Jack Type 3.5 mm gold-plated
 • Rated Power 5 mW
 • Standards GB/T 14471-2013
 • Frequency Response Range 20-20,000 Hz

 

Nye piston 3

 

Til slutt er det på sin plass med en oppsummering!

Pluss

 • Meget god lyd.
 • Eske for oppbevaring
 • 3 ekstra gummipropper
 • Kontroll og mic på ledningen
 • God støyreduksjon
 • Stilig design
 • Solid ledning med Titan tråder
 • Spiller like bra som langt dyrere øretelefoner.

Minus

 • Spiller ikke høyt nok (Gjelder alle øretelefoner, på min Note 3)
 • Kontrollen på ledningen kan være kronglete i starten. Før man blir vant til den.

Alt i alt, dette er de beste øretelefonene jeg har testet. Selv om jeg sverger til hodetelefoner, på grunn av høyere lyd, bedre bass, og at de jeg bruker er trådløse.

Men man slipper å ha store klokker på hodet, kan ha på seg caps eller lue uten at de er i veien, og ikke minst, man kan putte de i lommen når de ikke er i bruk.

Så disse vil jeg garantert bruke svært ofte fremover! Tusen takk til samok.no som lot meg teste disse! Jeg er veldig fornøyd!

Så mitt råd er Løp og kjøp! Du vil garantert ikke angre!

 

Du finner Xiaomi piston 3 øretelefoner i vår nettbutikk.