+47 69 51 78 04
Trondsmart Hurtiglader

Trondsmart Hurtiglader

Hei,

Som du kanskje har lagt merke til så har vi begynt å ta inn en del Tronsmart produkter i nettbutikken vår. Dette for at vi skal få et bredere tilbud av kvalitets produkter å tilby dere kunder. Og vi liker at Tronsmart er en produsent som tilbyr et bredt spekter av produkter. De er også forholdsvis kjente over hele verden. og mange ledende nettbutikker selger produktene deres. Mer informasjon om Tronsmart finner du her.

Noen av nyhetene vi har tatt inn fra Tronsmart den siste tiden skal vi presentere fortløpende i bloggen vår. Vi starter med denne hurtigladeren.

 

Tronsmart lader til strømnettet.

Tronsmart hurtiglader og ledning

Vi kan starte med denne hurtigladeren. Den er det raskeste vi har testet så langt. Aldri før har vi fått ladet mobiltelefoner og nettbrett i en slik hastighet. Den er også perfekt som reiselader, da den tar svært liten plass.

Hurtiglading av mobil

Laderen har Quick charge 2.0 og VoltiQ  Den er ekstremt rask til å lade produkter som støtter dette, men også eldre mobiltelefoner som Samsung sin Galaxy Note 3 lades lynraskt med denne laderen. Det samme gjelder en gammel iPad 2 vi testet den med. Og en iPhone4.

USB til micro USB kabel

Man får også med en svært god kabel når man kjøper denne laderen. Så med alle de gode egenskapene synes vi faktisk denne er rimelig, når man tenker på at det inkluderer gratis frakt. Har du lyst til å lese mer detaljert informasjon, tekniske spesifikasjoner og annet. Du finner den her, sammen med produktet i vår nettbutikk. Tronsmart hurtiglader USB til mobil, nettbrett osv.