+47 69 51 78 04
Sykkellykt. LED Lys. 2 stk lykter

Sykkellykt. LED Lys. 2 stk lykter

Sykkellykt. LED Lys. 2 stk lykter. Det er viktig å synes på mørke høstkvelder om man er ute på sykkel. Ofte kommer man brått på for bilister og kan være vanskelig å få øye på før det er for sent. Med et god baklys slipper man også at bilene ser deg for sent og kjører så nærme at man nesten blåser av veien. Så vi anbefaler å ha godt lys både foran og bak!
Komplett sett for din sykkel. (Batterier følger ikke med) som du enkelt monterer på sykkelen. De har LED pærer som lyser meget godt.
Bak-lykten har 6 forskjellige modus. Konstant lys, blinking og flere andre. Den lyser svært godt, så her vil man synes meget godt på mørke kvelder og netter.

Ved sykling i mørke eller skumring på vanlig vei skal sykelen ha lykt med gult eller hvitt lys og/eller flerfunksjonslykt som kan gi blinkende eller fast hvitt lys foran.
Bak skal sykkelen ha lykt med rødt eller rødt blinkende lys. Dette gjelder også ved sykling på fortau og på gang- eller sykkelveg. Så det er viktig å ha lyse i orden på sykkelen!

 

 

Sykkellykt. LED Lys. 2 stk

 

Front lykten lyser godt. Den kan enkelt løsnes fra festet på styret og brukes som lommelykt. Praktisk om man er på telttur og ønsker å bruke den som lommelykt i teltet.

Sykkellykt. LED Lys. 2 stk

Frontlykten festes enkelt på styret med medfølgende feste. Festet har klikk lås så den er enkel å ta av og sette på.
Veldig greit om man f.eks parkerer sykkelen i byen og er redd for at lykten skal bli stjålet.

Passer like bra til barn som til voksne.

Du finner dem i vår nettbutikk: Sykkellykt. LED Lys. 2 stk

Det er påbudt med lykt foran og bak, og du kan risikere 900 kroner i bot om du ikke har dette i orden.

Relaterte produkter