+47 69 51 78 04
Selfie stang, og bedre selfies

Selfie stang, og bedre selfies

Selfie stang, og bedre selfies

Mange spør oss om det har noe for seg å kjøpe en selfie stang, og det mener vi at det så absolutt har. Men pass på at du kjøper en god selfie stang. Helst den beste selfie stangen som er å få. Etter vår mening er det toppmodellen vår! Den har ledning, som du stikker inn i «lydutgangen» på mobilen din. Dette gjør at du slipper å ha på Bluetooth på mobilen din. På den måten sparer du strøm. Ikke noe er mer irriterende enn å skulle ta et bilde med mobilen, selfie, eller ikke, så er mobilen tom for strøm. Som de aller fleste vet, så tar Bluetooth mye strøm. Så det er helt klart en fordel å ha en selfie stang med ledning. Da varer batteriet lengre.

En annen ting vi liker veldig godt med toppmodellen vår er at den har speil. På den måten er det enkelt å se hva du får med på bildet. Så slipper du å «kappe hoder» på bildene dine, og er sikker på at det du vil ha i senter, kommer i senter av bildet. Det er ikke et must og ha speil, men det gjør det helt klart enklere å ta gode selfies.

Men jeg kan da ta selfie uten stang sier mange, og det kan du helt klart! Du kan ta gode bilder uten stang også! Men man ser som regel ikke like avslappet ut når man står å strekker den ene armen og lurer på om man treffer riktig når man knipser et bilde. Da er det mye mer behagelig å ha en selfie stang tilgjengelig! Du får også tatt bilder med en selfie stang som du aldri ville klart uten. Så å ha en selfie stang har mange fordeler. Men vis hensyn, og ikke stikk selfie stangen / mobilen din opp i ansiktet på andre. Det kan være ganske irriterende for mange.

Det er også noen triks du kan bruke for å ta bedre selfies.

 1. Sjekk at du ser bra ut før du knipser bildet.
 2. Pass på at du har nok lys. Lys er viktig!
 3. Pass på å ha en fin bakgrunn.
 4. Stå / sitt stille.
 5. Tenk på vinkelen.
 6. Unngå skygge.
 7. Vis frem din beste side.
 8. Ikke stå foran et speil.
 9. Se gjerne på «bildet» før du tar det.
 10. Ta gjerne mange bilder, slett de dårlige.

Husker du på disse enkle triksene vil du garantert få bedre bilder med din selfie stang. Med litt fantasi er det utrolig hva man kan finne på med en selfie stang. Mange tar svært morsomme bilder med selfie stengene sine. Så det er bare å bruke fantasien. Nå har du fått noen tips til hvordan du kan ta bedre bilder.

Fordeler med en selfie stang:

 • Du tar som regel bedre bilder.
 • Du får større avstand.
 • Du får plass til flere på bildet.
 • Du kan ta bilder du ikke kan ta uten selfie stang.
 • Man får lett med mange flere på bildene man tar.
 • Man kan ta artige bilder man ikke hadde klart uten.
 • Det er enklere å ta mange typer action bilder.

 

Vi har nå fått inn en ny og mindre type selfiestenger av høy kvalitet. Det viser seg at ofte lar folk selfiestangen ligge hjemme, da de synes den tar for stor plass.
Derfor har vi tatt inn Selfie Luksus stengene. Disse har gjort det svært bra i tester, er små og hendige når de er slått sammen.
De får lett plass i vesken eller på innerlommen og er svært stabile. Også med større telefoner. Så er du på jakt etter en liten selfistang,
ta en titt på disse! Leveres i 4 farger.

Selfiestang med ledning

 

Nedenfor ser du bilder av vår modell med speil. Du kan se den i nettbutikken vår ved å klikke på bildet nedenfor.

Selfie stick

 

 

Vi har gratis frakt på alle ordre, også selfie stenger. Vi sender varene innen 24 timer, og vi har ingen gebyr i vår nettbutikk.
Så har du lyst til å ha en selfie stang med speil hjemme hos deg i løpet av 1-3 dager, løp og kjøp!

 

Ps, får du feilmeldingen «kan ikke Zoome»? når du skal ta selfies?
Sjekk i så fall innstillingene dine under kamera.

Android selfie stang innstillinger

Relaterte produkter