+47 69 51 78 04
Rii Mini tastatur med LED lys

Rii Mini tastatur med LED lys

Rii trådløst mini keyboard

Endelig har vi fått testet dette tastaturet lenge nok til at vi kan skrive litt om det. Vi kan røpe det med en gang. Vi er svært imponert over dette lille tastaturet!

 

Rii mini i8+ med led lys

Tastaturet har mange bruksområder. Det skal kunne brukes på alt fra TV, til prosjektorer, vanlig PC, Mac, og selvfølgelig Android mini PC. Vi sitter dessverre ikke på noen liste over hvilke TV apparater det fungerer på og ikke.

 

 

Rii Mini i8+ tastatur med LED lys er et svært behagelig tastatur å bruke. Vi har i all hovedsak testet dette på vår Android mini PC, som for øyeblikket er en MiniX Neo U1.
Dette er en oppdatert utgave av Rii sitt meget gode tastatur. Så dette har led lys, som man kan slå av og på. Veldig praktisk om man sitter i et litt mørkt rom.

Tastaturet har også en USB «dongle» som man setter i en ledig USB port på produktet man skal bruke det sammen med. Og er man bekymret for at tastaturet ikke har Æ,Ø og Å så er det ingen grunn til det. Det er bare å laste ned External Keyboard Helper fra Google playstore så fikser man det enkelt. Du finner appen her: External Keyboard Helper

Rii minitastatur. I8+ oppladbar

I tillegg er tastaturet både lite,lett, og ikke minst, svært behagelig å holde i. Museplaten fungerer også over all forventning.
Men bare for å ha nevnt det, dette er et tastatur, og ikke en gampad.

Passer perfekt til vår Android mini PC om vi skal skrive en del. Og etter at vi fikk dette tastaturet så gjør vi faktisk det.
Batteriet holder lenge, og museplaten er svært god å bruke. Dette gjør det nærmest perfekt til vår bruk.

 

Rii Mini tastatur med LED lys