+47 69 51 78 04
Minix Mediasenter med Android

Minix Mediasenter med Android

Minix leverer en rekke forskjellige Android Mini PC. totalt 8 stykker pr i dag. Vi skaffer alle sammen, men har valgt å holde fokus på de aller beste modellene fra Minix. En del av modellene er i våre øyne ikke egnet så godt til å være et allsidig mediasenter.

 

Modellene som eksisterer er Minix NEO X5 Mini, NEO X5, NEO X6, NEO X7 Mini, NEO X7, NEO X8 Plus og toppmodellen, som er vår favoritt. Minix NEO X8-H Plus, og ikke minst den nye Minix NEO Z64 med Intel CPU. Alle disse (med Android) har to interface du kan velge mellom. Vanlig Android, eller Minix sitt eget grensesnitt som du ser på bildet nedenfor.

 

Minix Mediasenter med Android
Minix sitt eget grensesnitt. Du kan også velge vanlig Android

 

 

Vanlig Android vil de fleste kjenne igjen om de har eller har hatt en Android telefon, eller et Android nettbrett.
Vi skal forklare litt mer hvilke egenskaper disse Android «boksene» har, og hva du kan bruke dem til.

 

AirPin PRO og Screencast

Med AirPin PRO appen kan du kombinere Airplay i dine IOS produkter fra Apple, med din Minix Android mini PC. På den måten kan du streame lyd og film fra din  iPhone, iPad eller iTunes rett til din Minix. Du trenger ikke installere apper eller annet. Det som kreves er at begge enhetene er på det samme WIFI nettverket. Da er det bare å aktivere Airplay på din IOS enhet når du spiller av media. En annen fantastisk mulighet i AirPin PRO er muligheten til å speile skjermen fra din IOS enhet, til TV skjermen, via din MiniX. AirPin PRO koster vanligvis penger, men vi legger den med på din Minix enhet, helt gratis.

For mer informasjon om AirPin PRO ta en titt her: AirPin PRO

 

Minix AirPin og Airplay
AirPin PRO er installert på ditt Minix Mediasenter

 

 

Minix Android mini PC har også Screencasting som kan brukes fra din Android telefon, eller pad. På den måten kan du få opp filmen du ser på din Android enhet på TV skjermen. Det samme gjelder en del spill, som for eksempel Angrybirds. Hvorfor spille på en liten telefon når du kan spille på TV skjermen. Dessverre fungerer ikke dette på alle Samsung og Sony telefoner, da de har valgt å lage sitt eget system. For mer informasjon om miracast, se her: Miracast. På de eldre enhetene i Minix NEO 5 og 7 serien bruker du Wi-Fi display appen som er lagt inn på enheten når du kjøpte den.

 

Slipper Minix ofte oppdatert firmware?

En av styrkene til Minix, bortsett fra at de slipper eminente produkter, er at de hele tiden jobber med å forbedre firmware til sine Android enheter. Alle enheter som selges hos www.samok.no er oppdatert til firmware 002 eller nyere. Dette gjør at du enkelt kan oppdatere til siste firmware over Internet ved å klikke på et «oppdateringsikon» Vær oppmerksom på at www.samok.no oppdaterer din Minix helt gratis før vi sender dem ut til våre kunder. Det er det svært få som gjør.

Du finner mer informasjon om mediasenter vi selger i nettbutikken vår. Der finer du også spesifikasjoner på hvert enkelt produkt. Har du spørsmål er det bare å spørre!

Minix Mediasenter med Android

 

Mvh
Samok.no – Sprø produkter for Normale folk.
Alltid gratis frakt på alle ordre!

 

Minix Mediasenter med Android