+47 69 51 78 04
Hvilken Android Mini PC er best?

Hvilken Android Mini PC er best?

Hvilken Android Mini PC er best? Det er et spørsmål vi får nesten daglig. Ofte opp til flere ganger pr dag. Og det kan være svært lett å svare på, eller svært vanskelig. Litt avhengig av hva man legger vekt på. Det finnes på ingen måte noe fasit svar på dette. En ting vi bestemte oss for den dagen vi åpnet Samok,no, var at vi skulle være ærlige mot kundene våre. Vi skulle ikke lure kundene til å kjøpe dyre produkter de ikke hadde behov for. Vi håpet og trodde, ja vi håper og tror fortsatt, at dette vil lønne seg,  Både for kundene, og oss, i det lange løp. Vi skal derfor prøve å gi deg et ærlig svar på dette spørsmålet. Altså hvilken Android mini PC som er best, men ikke minst, hvilken Android mini PC trenger akkurat du!

Beste Android mini pc. Kanskje denne, om du skal spille!
Probox2 Passer svært godt til spill, og ble anbefalt av Tek.no

 

Skal man hovedsakelig bruke sin Android mini PC til spill vil Probox2 EX være et svært godt alternativ. Og den har en unik fjernkontroll som man kan legge over på siden, og f.eks. styre en bil i et bil spill. Man kan selvfølgelig streame med den, og gjøre andre ting også.  Som å surfe, lese / skrive e-post, Høre på radiokanaler fra nett, bruke Spotify, være på Facebook og mye mer.Det man skal være obs på er at denne er rootet. Noe mange setter pris på, men som igjen kan gjøre at enkelte apper ikke vil fungere. Dette er i de tilfeller der leverandøren av appen har satt begrensninger på appen, slik at den ikke kan kjøre på rootede enheter. En annen fordel med Probox2 EX er at den er forholdsvis rimelig, og derfor gir deg svært mye for pengene! Men det er ikke sikkert den passer for absolutt alle!

Så for å få svar på hvilken mini PC man skal ha må man stille seg noen enkle spørsmål. Som hva skal jeg bruke den til, skal den stå på samme sted hele tiden, eller skal jeg flytte den rundt.  Skal du flytte den rundt ville jeg valgt en Android mini PC, som stick. De er blitt svært gode, og gjør jobben på en utmerket måte. En ulempe med dem er at de, naturlig nok, har færre porter (inn og utganger) enn en boks. Men det er ikke alle som trenger masse inn / utganger!  Da er en stick et meget godt alternativ. Og de er langt billigere også! Nedenfor ser du et eksempel på en svært god Android mini PC, som stick! Denne kan du ta med deg i lommen om du skal ha den med i campingvognen, i båten, eller bort til en kompis for å streame en fotballkamp.

MK808B PLUS. Android stick

Sticken du ser på bildet ovenfor er en MK808B Plus, Quad Core. Denne gjør jobben for mange, men er akkurat som Probox2 EX, rootet. Det har både fordeler og ulemper. Trenger du en rootet enhet vet du sikkert hvilke fordeler dette byr på for deg allerede. Trenger du det ikke, eller er i tvil ville jeg gått for en som ikke er rootet. Som f. eks MiniX.

Minix X8-H Plus, med A2 airmouse og tastatur

Som du sikkert skjønner er det mange forskjellige typer å velge mellom. Vi har valgt å kun ta inn de beste! Men om vi må velge en favoritt, er det pr i dag Minix U1 (Det kan selvfølgelig endre seg, med tiden, når nye modeller kommer til). Det er flere grunner til det.

  1. De har et supert forum. Der de virkelig hører på kundene sine, og eventuelle problemer de måtte ha. Og de gjør som regel noe med det i neste firmware oppdatering. Noe som bringer oss til neste punkt.
  2. De oppdaterer firmware med jevne mellomrom. Og det gjør de i lang tid fremover. Slik at et produkt du kjøper i dag, også for oppdateringer i fremtiden. Det er det ikke alle produsenter som gjør!
  3. De har meget gode produkter som holder meget høy kvalitet. Faktisk går MiniX for å være noe av det beste du får av Android og Windows mini PC.
  4. Kjøper du den hos oss oppdaterer vi til siste firmware og tester den før vi sender den til deg. Etter dette vil den oppdateres automatisk over Internett. Du trenger bare klikke på et ikon.
  5. Du kan kjøpe den uten fjernkontroll (En meget enkel fjernkontroll følger med alle android modellene til MiniX) Mange foretrekker dette, kombinert med trådløs mus. Fungerer utmerket.
  6. Du kan kjøpe den med en enkel Airmouse. MiniX M1 Airmouse. Da har du en musepeker på skjermen. Fungerer veldig greit. Personlig foretrekker jeg dette eller trådløs mus.
  7. Du kan kjøpe den med A2 fjernkontroll, som er kombinert airmouse, på den ene siden, og et tastatur på andre siden. Mange som skriver litt foretrekker dette.
  8. Du kan kjøpe deg et trådløst tastatur med museplate. Eller kanskje du har dette fra før. Dette passer godt for folk som skriver mye. Men man får også opp tastatur på skjermen man kan klikke på.

Uansett hvilket alternativ du velger, så vil du med en MiniX få noe av det beste som er å oppdrive på markedet i dag. Og ikke minst den fungerer med alle apper vi har prøvd på den. Som Netflix, Viaplay. CMore og mange mange flere! Så om du vil ha en mediaspiller som fungerer til det alle meste er denne modellen uten tvil et svært godt valg! Dette er pr i dag toppmodellen til MiniX, og den vi bruker selv.

Vi håper du ble litt klokere, og at det nå er enklere for deg å finne ut hvilken Android / Windows mini PC som passer for akkurat deg! Som du sikkert har registrert så har vi omtrent ikke nevnt Windows mini PC. Det er ikke så mye å si om dem. De har Windows, og man bør kjenne til Windows før man kjøper seg en. Android mini PC er nok overlegen når det kommer til enkelhet, og den er ikke like lett å «rote til». Og skulle man være uheldig å allikevel klare å rote til en Android mini PC, så kan man bare tilbakestille den til fabrikk innstillinger. Så er det slik den var den dagen man kjøpte den. En annen ting er at det nå er over en million apper i Google Play Store som man kan laste ned. Noe vi synes er svært praktisk. Alt i fra bil spill til nyttige apper. Så uansett hva du velger, så vil du få mye glede av din Mini PC. Det er vi helt overbevist om! Lykke til med valget!

Hvilken Android Mini PC er best? Du er forhåpentligvis litt klokere nå…

Relaterte produkter