+47 69 51 78 04
Hva skal jeg styre min Android mini PC med

Hva skal jeg styre min Android mini PC med

Hva skal jeg styre min Android mini PC med.
Trådløs optisk mus, gratis frakt

Minix A2 lite airmouse med tastatur

Vi får mange spørsmål ang. de forskjellige MiniX og andre Android Mini PC vi selger. Det de fleste lurer på er om man trenger en fjernkontroll til en Android mini PC / Windows Mini PC.

Hva skal jeg styre min Android mini PC med? Vi skal svare kort på det!

  • De rimeligste variantene er de uten fjernkontroll. De er som regel samme modell som man også kan kjøpe med en fjernkontroll. Mange som kjøper en Mini PC bruker trådløs mus til å styre sin Mini PC.  Før la MiniX med en enkel fjernkontroll (som var bortimot ubrukelig) helt gratis. Det har de sluttet med. Vi anbefaler derfor en av de to neste alternativene om du ikke skal bruke en trådløs mus. Noe som fungerer svært godt og mange foretrekker dette. Men personlig foretrekker jeg en airmouse. (Fjernkontroll som gir deg musepeker på skjermen. Og noen utgaver har et tastatur på baksiden) Airmouse kan kjøpes separat, eller ved å kjøpe en Android eller Windows mini PC med airmouse.
  • De som er ett hakk dyrere har en airmouse som lar deg peke på skjermen med en musepeker og klikke på ikoner. Med denne er du ikke avhengig av noe annet for å styre din Android mini PC. du kan klikke på et tastatur på skjermene når du skal skrive. Akkurat som på en mobil eller et nettbrett. Så sant du ikke skal skrive lange e-poster klarer du deg fint med denne.
  • Den dyreste leveres med samme enkle fjernkontroll som førstnevnte (Alle variantene har med denne, da den ligger i esken og følger med fra Minix NB Minix har nå sluttet å legge ved den enkleste fjernkontrollen!) og en mer avansert airmouse. Her har du airmouse på en side, og et fullverdig engelsk tastatur på andre siden (ikke æøå) Dette er en mer avansert og litt større fjernkontroll. Egner seg godt for de som skriver en del.

Hva folk foretrekker å bruke er en smakssak! Svært mange foretrekker trådløs mus. Og det trenger ikke være en dyr en. Andre velger en airmouse, og synes dette fungerer best. Det er vanskelig å si at en type er bedre enn en annen. Det avhenger av hva man er mest komfortabel med. Bruker man en mus kjøper man bare en mus med USB dongle, eller en Bluetooth mus. Mus fungerer også til enkle spill som Angrybirds. Men skal du spille litt mer avanserte spill anbefaler vi en airmouse. Og for de mest avanserte en gamepad.

Tronsmart Mars G01 Gamepad

Til Windows mini PC anbefaler vi tastatur med museplate eller tastatur og trådløs mus, hver for seg. I Windows er man såpass avhengig av tastatur så det vil fort oppleves som tungvint å bare bruke en mus. Men noen klarer seg med det også. MiniX sine Windows 8.1 mini PC kan oppgraderes til Windows 10 over nett. Helt gratis, akkurat som en vanlig pc, med Windows lisens.

Hva skal jeg styre min Android mini PC med