+47 69 51 78 04
Gratis streaming av film og TV

Gratis streaming av film og TV

Gratis streaming av film blir mer og mer populært i Norge. Enkelte tar den helt ut, plomberer TV og sier opp kringkastings avgiften (TV lisensen) og streamer alt de ser på TV. Noen streamer film og serier fra Netflix, andre igjen bruker tjenester som, Cmore, TV2 Sumo, viaplay , TFC (Filippinsk) TV fra Pakistan, India, osv. Felles for alle disse er at de har et svært begrenset antall titler tilgjengelig.

I følge mange får man ikke et tilfredsstillende tilbud selv om man abonnerer på ALLE tilgjengelige tjenester i Norge.  Mange har derfor begynt å bruke mer eller mindre lovlige alternativer. Det er også en del som bruker disse Android boksene, som vi omtaler her, til å se Norsk TV i utlandet, eller utenlandsk TV i Norge. NRK1, 2 og 3 + NRK arkiv kan man pr i dag streame helt gratis. Og man bryter ingen lover!

 

Popcorn time streaming

 

Popcorn Time er en tjeneste som har blitt svært populær de siste årene, og har tusenvis av tilhengere i Norge. Men nå ser det ut til at det stikkes kjepper i hjulene også for denne tjenesten. Hovedgrunnen til dette er nok at det baserer seg på Bittorent teknologi. Noe som gjør at man, i tillegg til å se film selv, også deler med andre på nett. Noe som er straffbart i Norge!

Det de fleste på diverse forum på nett, gir uttrykk for, er frustrasjon over tilbudet til de lovlige tjenestene. Som f.eks Netflix. Filmer kommer sent, lenge etter premiere i andre land. Begrenset utvalg, og mange andre ting. Dette er ofte grunn til at folk velger å bruke ulovlige alternativer. Siden Popcorn Time har blitt mer og mer utilgjengelig er mange på leting etter bedre alternativer.

Mange har funnet nettopp det i Show box. Det er stadig flere og flere som har Android TV bokser som benytter Show box. Det er enkelt å legge inn (last ned app og installer) og ikke minst det er enkelt å bruke. Alt man trenger å gjøre er å klikke på et ikon, så har man tilgang til tusenvis av filmer og serier. man kan velge kvalitet man vil streame i, velge om man vil laste ned eller bare streame, velge språk osv. Så dette er en meget brukervennlig app.

 

Show box grati streaming

 

Mange ønsker derimot et bedre tilbud. De vil gjerne kunne spille av filmer de har lokalt, få radio og andre mer eller mindre nyttige tillegg i en og samme app.
Det er da mange oppdager KODI (tidligere XBMC) Kodi er et fantastisk program hvor man kan legge til addons etter egen smak. for å kunne se på / høre på det man vil.
Ved å legge til en addon kan man få tilgang til tusenvis av filmer og serier. Ved å legge til f.eks Genesis kan man få tilgang til massevis av film / serier. Og grensesnittet minner mye om Popcorn Time og Show Box, når man kommer inn i selve Genesis sin addon.

 

 

KODI streaming

 

 

Slik ser KODI ut når man starter det. Det er oversiktelig og greit. Men man må sette seg litt inn i ting før man får tilgang til det man ønsker. Og man må legge til addons. Addons er små tillegg man legger inn i KODI for å få tilgang til det man ønsker. Det finnes et hav av dem. Noen er svært generelle, mens andre spesialiserer seg på f.eks sport. Sport er nok grunnen til at mange bruker KODI. Så kan man streame fotballkamper.

Nedenfor ser du en video som forklarer litt rundt KODI og addons. Du finner forøvrig en hel masse om dette på youtube!
KODI kan man laste ned gratis fra deres hjemmeside! Men dette ligger vanligvis på en Android mini PC når man kjøper den.

 

I løpet av 10 minutter er det mulig å ha omtrent ubegrenset tilgang til sport, musikk, radiostasjoner, film, serier og musikk video. Det finnes både lovlige og ikke fult så lovlige ting man kan se og høre på. Men i motsetning til de fleste andre ting har man her et enormt utvalg av det man ønsker. I tillegg er KODI svært avansert i forhold til de fleste andre streaming apper. Man kan stille på det meste som har med lyd og bilde og gjøre. Sammen med f.eks en MiniX X8-H Plus, som også har SPIDF utgang kan man også få fantastisk lyd via stereoanlegg.

Da kan man jo godt skjønne at folk synes Netflix og lignende tilbud er håpløse. Man får mye større tilgang gratis, man kan se filmer fra alle land, ofte før de har premiere i Norge, og man har større muligheter til å justere ting etter eget ønske i KODI. Denne utviklingen ser ut til å bare fortsette. Det ene tilbudet etter det andre blir stengt, men det dukker opp to nye. Så dette ser ut til å være en tapt kamp så langt. Hva folk gjør får bli opp til hver enkelt. Vi er ikke, og skal heller ikke prøve å være noen som løfter pekefinger. Men vi oppfordrer naturlig nok ikke folk til å gjøre noe ulovlig. Det kan være straffbart å se film gratis. Men sant og si så er det vel svært få i Norge som blir tatt og straffet for å streame film. Deler man derimot kopibeskyttet materiale med andre kan man få problemer. Når det er sagt, det finnes et hav av lovlige tjenester man kan bruke på en Android Mini PC.

I det siste har vi sett at vi selger en mengde Android bokser til innflyttere til Norge. De bruker dem til å se TV fra sine hjemmland, her i Norge. Så langt vi vet har vi kunder som ser TV fra Serbia, Syria, Pakistan, Thailand, India, Sverige, Danmark, Polen, USA, Filippinene og mange andre land. De ser ofte TV derfra via apper de installerer fra Google Play Store, eller direkte fra siden til tilbyderen.

TFC fra Filippinene er et av mange eksempel på dette! Med en Android mini PC fra Samok.no kan du enkelt se TFC i Norge!  Eller streame TV fra andre land.

 

Se TFC i Norge

 

Nå skal det understrekes at selv om man kan bruke en Android Mini PC til dette, så er det langt i fra det eneste man kan bruke et slik mediasenter til. Etter at man har koblet det til sin TV, med medfølgende HDMI kabel åpner det seg en ny verden på din egen TV. Du kan surfe på nett, lese aviser, se på youtube, høre på musikk video, bruke Spotify, lese og sende e-post, laste ned over en million apper fra Google Play Store, se på NRK 1+2+3 gratis og helt lovlig. Se på NRK arkiv og diverse andre TV stasjoner som tilbyr gratis apper. Barna kan spille på TV, og man kan selvfølgelig bruke den til mye mer enn vi kommer på i farten. Man forvandler sin TV til en «datamaskin» med Android.

 

Android mini PC

 

Alt dette kan du gjøre med en enkel boks som dette. De fleste Android mini PC har også flere USB porter, så man kan koble til en USB pinne, ekstern harddisk. Eller man kan bruke et minnekort. Man kan også streame over lokalt nett med f.eks KODI, og lage egne media-bibliotek. Så er du en «film freak» er en Android mini PC et fantastisk verktøy!

En ting som er unikt med MiniX, bortsett fra at dette er Android mini PC på sitt beste, er at de har automatisk oppdatering over Internett. De har et eget forum med tusenvis av brukere og den har kjørt alt av apper vi har testet ut på den. Inkludert TV2 Sumo, Netflix, HBO Nordic, Viaplay og Cmore. NRK, og  masse annet som spill, Spotify og Radio apper.

Gratis streaming av film

Samok.no
Sprø produkter for normale folk

Relaterte produkter