+47 69 51 78 04
Endoskop. USB kamera med LED lys

Endoskop. USB kamera med LED lys

Endoskop. USB kamera med LED ly, til inspeksjon

Endoskop er kanskje noe du forbinder med undersøkelse på sykehus. De brukes jo ofte til å filme inne i kroppen. F.eks ved undersøkelse av magen.
Endoskopet vi selger er naturlig nok ikke beregnet på dette. Selv om dette også er et inspeksjons kamera.

Kamera vi selger er nok bedre egnet i det daglige liv. Tenk deg for eksempel at du skrur på en motor. Det er trangt og vanskelig å komme til. Så lurer du på, sitter det en skrue på baksiden her? Eller hva slags mutter eller skrue sitter på baksiden. Da tar du frem endoskopet ditt, kobler det til din Android mobil eller en Windows PC, og tar en titt. Endoskopet har micro USB kontakt, som passer på de aller fleste moderne Android telefoner, og en overgang til vanlig USB for bruk på PC.

Endoskop. Inspeksjons kamera med LED lys
Endoskop eller inspeksjons kamera har mange bruksområder.

 

Endoskopet er 3.5 meter langt. Så du bør kunne komme til på de aller fleste steder. Har du mistet en skrue, så følger det med både magnet, en krok og et speil. Nettopp for å få tak i slike ting. Speilet gjør at du enkelt kan «se i vinkel» og dermed finne eller se ting du ellers ikke ville ha mulighet til å se.  å Bruke inspeksjons kamera i en bil er bare et av utrolig mange bruksområder. Det egner seg for å se på de aller fleste steder du ellers ikke ville kunne se.

endoskop. Bilder og film
Endoskop. Inspeksjons kamera med LED lys

På ledningen sitter det en kontroll enhet som lar deg justere lysene, og ta bilde. Zoome inn og ut kan du gjøre på skjermen på mobilen din. Det er også mulig å foreta en mengde justeringer inne i appen som hører til Endoskopet. Du kan stille på hvor lyst det skal være og mye annet.

endoskop med LED lys

De 6 LED lysene på kamera gjør det også svært anvendelig på mørke steder.

LED lysene gjør dette kamera ypperlig til å filme eller ta bilder på steder hvor det er mørkt. Du kan F.eks se ned i rør, for å finne ut hvorfor de er tette. Se inn i kanaler og rør hvor det er mørkt. Har du mistet ting på steder hvor det er vanskelig å se, ta frem endoskopet. Eller skal du bak en forsterker som står i en trang stereobenk for å sette i en ledning. Men ønsker ikke å ta ut hele forsterkeren. Bruk dette hendige kamera.

 

endoskop med magnet
Som du sikkert skjønner så har dette produktet uante muligheter. Du kan se, filme eller ta bilder på trange og mørke steder. Og den største fordelene er kanskje at det ikke koster all verden slik et endoskop ofte gjør. Her får du mye for pengene og produktet passer like godt til hobby bruk som for profesjonelle. Det er et nyttig verktøy, som man også kan ha det mye moro med! Har du en venn som «har alt»? I så fall kan dette være den perfekte gave til ham/henne, eller hvorfor ikke til deg selv.

 

Endoskop. USB kamera med LED lys

Kamera kan også brukes til å lese tekst som er liten. Så dette er et utrolig anvendelig produkt. Som du garantert vil få mye glede av. Legg det på hobbyrommet, i garasjen eller andre steder du har det lett tilgjengelig. Så vil du spare deg for mye «plunder» når det er vanskelig å komme til, du har mistet ting på trange steder, eller du rett og slett bare vil se på steder du ellers aldri ville kunne se. Selve kamera er bare 5.5 mm, så du kommer stort sett til over alt. Vi bruker dette selv, og har ikke angret et sekund på at vi skaffet oss dette artige produktet!

 

I esken får du med:

  • Endoskop USB kamera med lys. 3.5 meter
  • En krok
  • En magnet
  • Et speil
  • Bruksanvisning
  • CD til Windows

Gratis frakt som alltid hos oss!

 

Endoskop. USB kamera med LED lys Inspeksjons kamera med LED lys finner du i vår nettbutikk ved å klikke her! 

 

Relaterte produkter