+47 69 51 78 04
Dashcam til en fornuftig pris, på nett

Dashcam til en fornuftig pris, på nett

Dashcam til en fornuftig pris er noe alle vil ha. Samtidig er de redd for at de får et svært dårlig kamera. Dette stemmer ikke nødvendigvis. Men man får muligens noe mindre finesser. Finesser som folk sjelden bruker.
Det aller viktigste for meg er at kamera har god oppløsning (1080P) Og en skjerm hvor jeg kan se det som er blitt filmet. Men det er også en del andre finesser jeg forventer å finne i et moderne kamera. De har jeg tatt for meg nedenfor.

Dashcam 1080P Full HD

Det som er viktig nå du skal kjøpe et dashcam er at det filmer bra. Og at det har en del finesser som er nødvendig. Men trenger man egentlig f.eks å kunne spore hvor man har kjørt, med GPS? Hvor mange av oss har egentlig tatt med kamera inn og koblet det til en PC, for så å se på Google maps hvor man har kjørt? Ikke jeg i alle fall, og jeg har hatt noen dashcam gjennom tiden. Jeg vet hvor jeg har kjørt, så jeg trenger ikke kunne se det på Google maps 🙂 Dette er ikke et behov jeg har. og i alle fall ikke noe jeg er villig til å betale masse ekstra for.

Dashcam til bil

Men det er selvfølgelig en del funksjoner jeg vil ha når jeg skal kjøpe dashcam. En av dem er Anti-Shake. Slik at filmen blir jeg og fin å se på. Det kan jo hende jeg får filmet noe jeg vil dele. F.eks på youtune, facebook, eller med politiet. Da er det greit at det er ok kvalitet få filmen jeg skal vise frem. Det er også andre funksjoner jeg mener er et must i et moderne dashcam.

Dashcam til en fornuftig pris, på nett

En av dem er at jeg vil ha mulighet til å kunne ta et bilde. Det er ikke veldig viktig, men en funksjon jeg setter pris på. Så slipper jeg å ha filmen på kamera, og eventuelt et bilde fra samme situasjon på mobilen.

dashcam g-sensor

En annen ting jeg krever at et dashcam skal ha er G-sensor. Slik at den kan låse og lagre det som ble filmet før g-sensoren slo ut. f.eks om noen kjører på meg. Når kamera låser det som ble filmet før det «smalt» har jeg det lagret på minnekortet til en senere anledning. og risikerer ikke at det blir overskrevet.

Loop opptak 1080P dashcam

En annen ting er muligheten for «loop recording» Slik at kamera ikke slutter å filme når minnekortet er fult. Da vil man jo måtte drive å bytte minnekort hele tiden. Så lenge kamera har g-sensor som tar vare på ting som er filmet før en «smell» ønsker jeg muligheten for loop recording!

Dashcam bevegelsessensor

Motion detection er også noe jeg ønsker. Da vil kamera automatisk filme om det er bevegelse foran bilen.

Night Vision 1080P dashcam

At kamera også kan filme i mørket ser jeg på som et must. Ellers vil det jo bli svært begrenset når jeg kan filme.

Dashcam DVR innhold

Det er viktig at man får med alt man trenger for å bruke kamera. Både når det sitter i bilen, og om det skal brukes sammen med en PC hjemme. Det kan jo hende man vil ha filmen inn på en PC for å sende den i en mail, legge den ut på nett, eller bare dele den med andre på sin egen skjerm.

For mer informasjon om produktet, tekniske spesifikasjoner og pris, ta en titt på det i vår nettbutikk.
PS, vi har gratis frakt på alle ordre!

 

Dashcam til en fornuftig pris, på nett.

 

Relaterte produkter