+47 69 51 78 04
Billige øretelefoner til mobil

Billige øretelefoner til mobil

Billige øretelefoner til mobil

Mange har etterlyst noe rimeligere øretelefoner til mobil. Vi har fra før XIAOMI sine Piston 3, men mange synes de koster mer enn de vil bruke på et par øretelefoner. Ikke alle trenger HIFI lyd, og mange kjøper disse til barna sine. Og som flere har gitt uttrykk for. De ødelegger dem og roter dem bort. Derfor er det greit med noe litt rimeligere. Så derfor har vi tatt inn disse.

Billige øretelefoner til mobil

Øretelefonene leveres i en praktisk boks som egner seg til oppbevaring. Så slipper man ledninger som surrer seg.

Det vi så på når vi skulle ta inn nye øretelefoner var design, pris, lyd, og at de hadde god støyreduksjon. Først tenkte vi dette kanskje var litt høye krav om de skulle være billige. Men der tok vi faktisk feil.

Vi vil ikke lure noen. Dette er naturlig nok ikke øretelefoner av høyeste HIFI kvalitet, men de er fortsatt svært gode. Og det blir urettferdig å sammenligne med produkter som koster 2-3 ganger så mye. Valget falt på disse.

Øretelefoner mobil

Øretelefoner til mobil trenger ikke være dyre for å gi god lyd og ha god design.

Vi har testet disse i et par dager, og vår konklusjon er at man får svært mye for pengene. Vi gjør oppmerksom på at prisen, som alltid, er inkludert gratis frakt. Så her får du veldig mye for pengene. Alle ordre hos oss sendes innen 24 timer, så disse vil du ha i postkassen i løpet av et par dager.

 

Øretelefoner med mikrofon

At de har mikrofon på ledningen ser vi på som en ren bonus. Dette øker verdien og gjør dem svært anvendelige når de er koblet til mobilen.
Det kan variere hvordan «fjernkontrollen» på mikrofonens bakside virker, men den virker på de aller fleste telefoner av nyere dato.
Volum + / – og skip til neste sang fungerer i alle fall på de telefonene vi har testet dem på.

Billige øretelefoner til mobilfinner du i vår nettbutikk ved å klikke her!